Executive (interim) management consultant

Executive manager met concrete ervaringen in het verstrekken van leiderschap en visie naar organisaties toe door de ontwikkeling, evaluatie en rapportering van jaarlijkse business plannen; en er voor te zorgen dat die organisaties hun lange en korte termijn key-pêrfomance-indicatoren bereiken. Ik heb een solide track record in het leiden van ontwikkeling- en operationele teams; in multi-culturele en complexe organisatie structuren.

 

Om mijn kennis te optimalizeren heb ik met succes een internationale executive MBA behaald aan de Vlerick Business school in juni 2012. Ik bezit andere certificaten (TOGAF, COBIT, PRINCE2, ITIL) om mijn verdere kennis aan te tonen in verband met architectuur, governance, project & service management.

 

Ik ben pragmatisch en een selfstarter met de vereiste aandacht voor een snelle integratie in deorganisatie en het bouwen van effectieve relaties met klanten, collega’s en senior executives; Verder zijn mijn persoonlijke sterktes: analyse en conceptueel denken, creatief oplossen van problemen, governance, alignering, toegevoegde waarde, iteratieve en incrementele aanpak.

 

Uitkijkend naar telefonische of email contacten om mijn vaardigheden en kwalificaties verder te bespreken

 

 

 

Bereikbaar met:

  E: rudi.van_landeghem@takina.be or rudi.van_landeghem@telenet.be

  G: (+32/0)485140604

  T: (+32/0)38447723

Copyright ® 2011 TAKINA.be

BE 0838.923.504

IBAN BE89 7310 1995 4285

  For information: info@takina.be